Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorry charles, jag fick inte tag på dig så jag lånade en titel på eget bevåg.


lysande utsikter














halkar fram i bekymrade skor
sjunger lilla snigel och när trollmor
har lagt de elva små trollen
tappar jag kontrollen
över mig själv och till apparaten
som fångar ljud och bild och staten
och mittemellan här och fjärran
kör vi bort vårt överskott i kärran
och skrotar det förflutna och framtiden
rider vi in mellan lakan av siden




Fri vers av punka
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-28 05:47



Bookmark and Share


  stella
Är inte denna med Bukowski än Dickens? Lysande hursomhelst!
2007-08-19

  PaksWolf
Jag gillade hur du lekt med orden och vanliga saker som vi har runt oss. Rytmen är härlig, den ger eftertanke. Mycket intressant text.
2007-06-28

  Bjarne Nordbö
Ha, den behövde jag för att vakna till.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

punka