Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN RÄDSLA


lejonet strövar obekymrad

över den soldränkta savannen

i väntan på ett byte

lever han sitt liv

ohotad och utan rädsla...




Fri vers av Kent Love
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-07-01 14:04



Bookmark and Share


  AndersN
Det är väl det som är frågan?
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love