Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En samproduktion av Lili & Mian.


Snicksnackare (av Lili & Mian)


Bak dova dungars skuggor
hörs ett ljudligt knak och brak,
det snackas, hurras och det burras

i uppblåst glans trängs en flock snicksnackare
som stämt träff med en Papparazzihök,
det är årlig Hänt i veckankonferens.

Fransade fraser flödar friskt,
det ljuder och det sjuder över land och stad
tills både fjädrar och tungor faller av,
för i dova dungars skugga faller
skvallerfåglars sannningar lika klanglöst
som regn i fulla tunnor.




Fri vers av _Mian_
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-03-24 19:44



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Bra och härlig samproduktion...kan bara säga bravo!!
2005-03-24

    carimba
Kan en samproduktion av er två bli nåt annat än suveränt, den här är fräck och träffande
2005-03-24

  eerie
vad säga, riktigt bra, finner inga andra ord just nu :)
2005-03-24
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_