Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleka fakta


Jag viker ett papper
ett papper till dig
inte vilket papper somhelst
utan ett med gråsparvar på
varför då undrar du
och jag svarar
att jag inte har den blekaste aning.




Övriga genrer av _Mian_
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-03-25 00:53



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
glömde säga. ta bort överskriften. detta var inget nonsens. det var kärlek.
2005-03-26

  Hans w-art Westlund VIP
vad fin. tack!
2005-03-26

    ej medlem längre
varför då, varför då...Varför inte?
2005-03-25

  vissla
kul
tänk det den med Ulla Skoogs röst till
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_