Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGELFRI


jag skulle flyga

högt idag

om jag inte

hade så mycket

att göra här nere...




Fri vers av Kent Love
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-10 10:47



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ibland kan man ha högtflygande planer..
2007-07-10

  ospray
Ja så är det väl för oss alla
ligger mycket i dina ord
applåd till dig !!!
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love