Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN FINNS


kärleken finns överallt

för den som

öppnat sina ögon...




Fri vers av Kent Love
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 10:29



Bookmark and Share


  Albert
\"Lyft blicken\" - sa Jesus
precis som Du skriver
2007-07-13

  KLANG
så sant så sant:)
2007-07-11

    Maria Malm
Visst är det så!
2007-07-11

  Agnes
Det skriver jag under på! ;o)
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love