Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En engelsk text som utvecklades av \"Jagad av Mardrömmen\". Samma budskap, andra ord. En låttext helt enkelt. Om det finns något grammatiskt fel så snälla, säg det så jag kan fixa det.


Frightened

You try too flee far away from him
all alone
Tears of fears now are falling down
hit the ground

Panic grows inside your heart
Feel the pain
Your mouth are like stones, silent scream
I\'ll tell you

You\'re frightened

Something say, something say that you are scared
Have I right?
Run, run, run! Oh, you must hide!
I\'ll tell you

You\'re frightened

Tell me, are you afraid?
Tell me, tell me, tell me, tell me...




Övriga genrer av joaols
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-11 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joaols
joaols