Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom livet tillsammans med dig.



samtliga vänner
hade jag icke
förlorat
om
jag inte
funnit
den bästa
i dig.




Övriga genrer av AneLa
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-07-13 01:19



Bookmark and Share


  Agnes
Aforismer är en konstform få behärskar. Men du gör det trots din unga ålder. (Vad månne det bliva....)...*ler*
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa