Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd faktiskt, säger flickan och går tre steg tillbaka

Det finns rädsla flickan kastat på
sina handleder i panik och en
fruktan hon försökt måla över
med mascara på hennes ögonfransar.
Något ängsligt och mörkt sover i
hennes hals och några rädselskrik är
intrasslade i hennes lockar.

Flickans händer skakar om natten
och hennes läppar är riktigt skärrade
var gång de möter pojkens.
Hon är förföljd av ett moln med ynklighet.

 

Hon är försiktig, aktsam och mån
över att inte falla ännu mer.

 

 

 

 

 


Fast hon är rädd att förlora mer såhär.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-07-13 10:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
fantastiskt klarsynt, tror jag borde bokmärka den här, ja jag borde nog faktiskt bokmärka den här utmärkta pårlan till text som jag absolut nu skall till att bokmärka om jag bara kommer ur den här skrivande slingan som jag tydligen hamnat i nu
sådärja nu kom jag ur den, så jag kan bokmärka texten
2007-07-21

    KallaMigVacker
Har du nåt på hjärtat ?

söt.
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka