Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAFFE


” Vad vore livet utan kaffe
min stora tröst
En morgon utan kaffe
vill jag helst glömma
De säger att jag är ”Kaffe Moster”
och jag kan inte annat än att hålla med
För det är precis vad jag är!
Morgon och kväll
allt är bra
Bara jag får
mitt kaffe
Om jag inte kan somna
spelar ingen roll
Kaffet håller en vaken
jag vet ”

/Zamira




Fri vers av Zamira
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-07-15 23:52



Bookmark and Share


  Tini Tut
Jag håller med,Kanna efter kanna...
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Zamira
Zamira