Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlösa själ

Rastlösa själ vart vandrar du nu?
mot dimhöljda höjder och täta skogar?
mot drömmande stränder och bottenlösa hav?

Rastlösa själ vad söker du nu?
en saning bland många?
ett svar bland snåriga frågor?

Åh rastlösa själ
du brinnande ande
vänd ej om
från dina drömmars
väg...




Fri vers av Patrik Valler
Läst 577 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler