Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexualundervisning

Är du någonsin mörkrädd om natten
timmarna innan du somnat?
Känner du dig någonsin frusen
oförmögen att röra dig eller skrika?

Var inte orolig
det är endast
maran
som rider dig
natten lång.




Fri vers av Patrik Valler
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-07-16 11:31



Bookmark and Share


  Norma
som om Lilith kysst dig godnatt.
2007-07-17

    ej medlem längre
Fuck yeah!
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler