Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionens Pris

Sammansmälta färger sprakar i mitt sinne
nattfjärills dimma smeker dina gräsbeklädda
kullar

Broar byggda för att överlöpa klyftor
sammanlänka två massor i en enhets
evighet

Tidlös rymd flyta samman i en pöl
låta tråden dras mellan slöjorna


Murar krossas med släggors kraft
slöjor bräns med glödgat järn
förening.




Fri vers av Patrik Valler
Läst 779 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-16 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler