Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"EnBaraOrdAre\"


Måndagsvånda II


Tuppen som galer i gryningen
luktar skunk
ryggen den är krum,
stämbanden torrare ön än Väst Saharas öken
och föttern lika isande kalla
som chefens morgonskall

så snälla gör mig en tjänst,
packa ner mig i en miljövänlig PVC- kasse
bär mig till närmaste återvinningstation

hämta mig i nyskick
om en månad eller två.


Ps. Stoppa gärna ner
även ett block och en penna.




Övriga genrer av _Mian_
Läst 260 gånger
Publicerad 2005-03-28 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_