Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll ut!

” Se dig omkring
och se vad du hittar
Kanske något långt härifrån
skrämmande och främmande
Borta är dina vänner
men varför rannsaka
Ensamheten är blott en Shimär
för en som väljer den
Var glad för dina vänner är många
även då du inte ser dem just nu
Kom in i livet innan det är för sent
för att finna dem

Se dig omkring

Du behövs och vet om det
även fast du förnekar
Efter natt kommer dag
vilket du vet om
Skärp dina sinnen
och du ska finna
det du så länge
sökt
Ömheten utan nåd
som du inte förstår nu
Allt kommer en dag
när du till en början inte ser det komma

Glöm oss inte
vi är dina vänner
Och vi kommer alltid att finnas
här vid din sida
Hav förtröstan
tro på anden
Som lyser upp vägen
för dig

Han finns
och han väntar på dig
För du, och ingen annan
är hans hjärtas dam
Håll ut…
Den dag när du minst anar det
så kommer han att stå vid din sida
Öm, kärleksfull
och vacker
Håll ut!
Han kommer… ”
/Zamira






Fri vers av Zamira
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zamira
Zamira