Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÄMLING


” När månen sig i nattens mantel klär
och, jag ser på din blick att du inte är här
Då är du för mig som en främling
När dina känslor inte finns för mig att nå
vad finns kvar för mig att göra då

Men, om du skulle hitta hit igen
om du vill ha min kärlek så finns den här
Om du skulle ha på känn
att du behöver min kärlek så finns den här
Men, främling jag glider sakta bort från dig
Oh, främling jag glider sakta bort från dig

När vinden tjuter och regnet öser ner
tyst du ligger vaken och i taket ser
Då känns det som jag lever med en främling
När bort du flyr du all min glädje tar
du lämnar till mig hopplösheten kvar
Herre gud, du är ju som en främling

I min egen värld sluts jag långsamt in
för jag är inte längre din
När du är för mig som en främling”

/Zamira






Fri vers av Zamira
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-07-16 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zamira
Zamira