Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd servett


En kittling på kinden....
en nykläckt sommarfluga!?

skärper hörseln
men hör inget surr
vässar blicken
ser inte en endaste insekt

vänder på huvudet,
ser på dig i smyg
du ligger tankfull och frånkopplad i hängmattan
stilla vaggad, i takt med starrgräsets vindgung

kommer till insikt
klipper ett fångstnät
av en kvarlämnad röd servett

fångar din kittlande tanke
i min hand.







Fri vers av _Mian_
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-03-28 21:51



Bookmark and Share


    carimba
en tanke som kittlar, det här är vackra varma ord som kittlar och skapar igenkännade
2005-03-28
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_