Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struntprat doppat i solförmörkelse och stekt i en grön stekpanna med frostigt handtag

 

Gå på mina tårar
och ta
på mina
sår. Räcker du
mitt hjärta?
Når du
det hastigt
eller fult eller

riktigt?


Det är hektiskt
och hetsigt
på rakbladsfabriken
i natt
och
man märker att
du inte hör hemma
bland
påfrestningar
när påfåglarna
springer lösa.
Och jag
förstår dig för det
är inte så fint
nerfällda
sufletter.

Vi är suddiga
fastän vi har
ambitioner och
inte subtraktioner.
Addition och
subtraktion, det
är inte samma sak
gumman.
Ambitioner om att
lyckas klara sig från
suckarna
och
Suckarnas bro i
venedig. Blä på tegel-
hjärtan som
gör hål i mina
händer. Precis
som ditt hjärta som
måste väga
6000 kilo.

 

Du behöver inte
tröstskära dina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tomater.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-07-19 22:33



Bookmark and Share


    Fantasioffer
riktigt bra, verkligen. Ordvalen är så bra! Applåd!
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka