Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD


det finns ord

som berör

det finns ord

som förför

det finns ord

som förgör

det finns ord


som förlåter...




Fri vers av Kent Love
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-20 11:28



Bookmark and Share


    Nicklas
Ord underskattas ofta. Ord kan göra skillnaden mellan liv och död, lycka och olycka, glädje och sorg.

Ord kan göra mycket, precis som du skriver.

Riktigt klokt - Riktigt bra!
2007-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love