Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS SLAGFÄLT


jag har varit på kärlekens slagfält

inte bara en gång utan otaliga gånger

och det är lika smärtsamt varje gång

man blir sårad och lämnad ensam att förblöda

men varje gång har jag likt fågel Fenix

återuppstått från de döda till det eviga livet

och åter igen mött kärleken varje gång i en ny

och förfinad skepnad den stora kärleken

den största kärleken är alltid den senaste...




Fri vers av Kent Love
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-07-21 11:13



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Mitt sista slag utkämpades på min älskades dödsbädd. Sedan dess har jag dagliga krig. Har ännu inte lyckats tro på en ny kärlek. Mina försök har inte lyckats, och jag gör som vinbergssnäckan - gömmer mig i huset.
2007-07-22

  Albert
fin
2007-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love