Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snurrig.


Tro inte på det jag påstår utan spring på tå under isen istället


Det är en speciell
dag idag. För
flugorna dansar
till hardcore
och finner sin tröst
i att sitta och
räkna molntussar vid
lösviktsgodiset.

 

Det är en speciell
dag idag. För de har
lyckoklöver på
prinsesstårtorna och
på olyckans högsta
önskan. Utan att ens
tänka på det där
med att lyckoklöver
är fridlysta
varelser som kräver
månskenslugn på
348 dagar i rad,
vartannat år.

 

Det är en speciell
dag idag. För du har
en katapult i magen
som liksom
vrider och vänder
sig mot norr för att
hitta femtioöringarna.

 

 

Det är en speciell
natt också.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-21 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka