Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när sommaren sköljt av sig alla färger





om du väntar dig lila

smaka mina blåbärsläppar
som om nordiskt vatten kunde
så violetta toner genom barrskogslängtan


om du väntar dig rött

smaka mina hallonrevben
som om dina bara fingrar kunde
nå min naknaste underhudsträngtan

förstår du älskling?

det som är vänster i dig
är höger i mig

om du är fel så är jag fel
för två fel blir aldrig rätt

men om du vill

så skriver jag ditt namn i varje solnedgång









Fri vers av frostyran
Läst 561 gånger
Publicerad 2007-07-25 01:51



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Strålande. Spontan och sensuellt längtande poesi. Dina ord berörde mig åter djupt.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran