Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAGISKA KRAFTER


ett förlåtande sinnelag

är som en magnet

som drar till sig det goda

ingenting gott kan

undanhållas ett

förlåtande sinnelag

fölåtelse framkallar ödmjukhet

som i sin tur väcker tacksamhet

och tacksamheten visar vägen

till förnöjsamhet och lycka

ett förlåtande sinnelag

äger magiska krafter...




Fri vers av Kent Love
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love