Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom natt som denna behöver jag dig

Det är en tom natt
som tungt hänger över oss.
Och vi har blivit dömda
till en framtid utan varandra
minst tre eller fyra gånger.
Mitt psyke är för svagt för
dessa påfrästningar och det
förstår inte du alls.
Fast du vet att mitt
psyke är svagt.

 

 

 

 

 

Men du har alltid så sunda
förklaringar och vackra
teorier om allt.

 

 

 

 

 

 

 


Det är en tom natt
som tungt hänger över oss.

 

 

Jag tynar bort och du också.
Fast du tynar bara
bort från mig. Från mig.

 

 


Jag vill inte skära mig igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Snälla, inte igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Snälla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inte igen.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-07-25 21:36



Bookmark and Share


    ingensoldatdirekt
Nej du har helt rätt. Inte igen. Absolut inte, gjort är gjort, men det är inte försent att sluta. Aldrig. Prata med någon. Prata.

Texten var bra och stark, föresten. Som du, bra och stark. Och förhelvetes bra på att skriva.

och, till den undre kommentaren.

fy fan. applådera åt något hemskt. Jag får ont i magen av det.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka