Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir det bra nu, min kärlek ?


Du behöver inte ringa klockan 00:10 men visa att du älskar mig

 

Jag vill huvudsakligen att du
ska få förståelsen i kroppen
utan att jag ska behöva tvinga
i dig den med hjälp av att visa
mina hemliga sorger och
solförmörkelser.

 

Men ibland måste jag visst
även fast det är tragiskt.

 

(Usch, jag har missbrukat
ordet tragiskt för mycket)

 


Och nu smakar det tredje gången
gilt i vår mörbultade saga och
söta lösningar fastän du vållat
sådan skada på min självbild.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka