Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni får undra varför jag vill döpa denna dikt till BLODGIVARPARAPLY

 

Vad kul det skulle vara
om en främmande varelse
sa hej och min läpp bara
sprack upp från ingenstans
och att det hejdlöst
forsade ut blod och svarta
refränger från den.


Och att jag senare skulle få
komma till sjukhuset där de
skulle sätta en etikett på mig
med en förklaring till varför
jag just satt i undersökningsrum
sju på akutmottagningen
med is över munnen som de
fryst ner i ikeaformar.

 

Vad kul det är att allt som
händer måste ha en förklaring.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-07-25 21:43



Bookmark and Share


  Smultris
Jag blir ordlös:

\"Vad kul det skulle vara
om en främmande varelse
sa hej och min läpp bara
sprack upp från ingenstans
och att det hejdlöst
forsade ut blod och svarta
refränger från den.\"

Wow...
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka