Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädda mig.



innan
jag ber
om din barmhärtighet,
klä av mig naken
och
slå mig
för varje tår jag fäller.

straffa mig
som om jag vore
ett litet barn,

för att sedan

rädda mig
som den kvinnan
jag är.




Fri vers av AneLa
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-26 23:57



Bookmark and Share


    Nicklas
Den här är antagligen för djup för att någon som jag ska kunna förstå den, hehe. Men jag undrar, vad du skulle kunna ha gjort som du skall bestraffas för. Att slå dig för varje tår du fäller låter enbart barbariskt, hellre omfamna någon som gråter och skänka tröst.

Och att bestraffa ett barn låter väldigt hemskt även det.

Dock slutar det bättre, att rädda en fin människa - en kvinna.


Som sagt, jag kan säkert inte tolka denna rätt. Det var väldigt fint skrivet, för mig förmedlar du smärta.
2007-07-27

  am
om man fastnat någonstans innan gränsen, behöver man ett slag för att lossa sig från förvirringen. för att kunna bli räddad.
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa