Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT KOMMA NÄRA


vad vi fruktar

mest av allt

är inte döden

utan livet

och kärleken

att komma nära...




Fri vers av Kent Love
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-28 13:46



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja för däri ligger den lilla döden*L*
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love