Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no love in fear

har inte sovit på dagar.
nätterna skrämmer mig inte,
men bristen på kontroll gör det.

om jag litar på den andra världen
kommer jag nånsin att vakna?
kommer jag att vara densamme som innan?
eller har någon okänd kraft förvrängt mitt inre?

rädslan styr. rädslorna.
det centralaste i mitt liv består av en nedbrytande
känsla och inställning.
kliv ut ur cirkeln, sätt dig i vagnen och njut!
\'nej\', är bara ett ord.\'nej\', betyder inte ett ständigt
avvisande fastän det dock kan kännas så...

vänd tanke och vision till din fördel.
släng barret myra, gå din egen väg och bli din kung!




Fri vers av J Daniels
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-07-30 19:24



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Fastnar också glatt för \"släng barret myra... \"

Jävla bra mening.
2007-07-31

  madinsane
ja, släng barret, myra. trampa din egen stig och ryt.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

J Daniels
J Daniels