Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återmöte


ditt svarta ansikte
mörka ögon
en stor sorg
sköljer över mig
halv tre
en morgon
och jag känner inte
längre igen dig
de svarta testarna
klibbar dina kinder
tårar och förlåt mig
men jag vet inte vem
du är

du har varit borta
i månader
du ser trasig ut
och dina ögon ber mig
att älska dig
jag kan inte
jag känner dig inte
längre

dina minnen
innanför mitt skinn
och jag längtar
efter
att du ska
släppa taget




Fri vers av älvali
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-04-03 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali