Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter


Poeter är alltid kul...
Och skriva dikter också...
En vacker dikt jag inte skrivit...
Tre dikter jag gjort gillar jag...
En bra Sanningsägare gillar jag...
Roligt är det alltid att skriva dikter...




Övriga genrer av Tean
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 11:31



Bookmark and Share


    eva m h
Den här dikten skrev du på min födelsedag och jag tycker också det är roligt att skriva dikter!
2007-09-21

  Leif Furstedt VIP
Vacker poesi ur ordet poeter, rolig och finurlig.
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö