Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TAMAGOTCHI

Vem betalar 200 kr

för att torka arslet på någon med en knapp?




Övriga genrer av Tean
Läst 525 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-05 20:17



Bookmark and Share


    Stormöga
asg...du...det undrar jag också!
2007-12-03

  Agnes B* Lörinczi
nu fastnade jag här vid dina texter....
HAHAHAHA, att du kom på att skriva dessa rader, fiffigt och lustfylld,
framförallt smart att ställa sig den frågan!
ja, jag undrar ju själv ....
I min favoritbok: \"Den lille prinsen\" frågar sig den lille prinsen också vem vill dricka vatten genom att ta sk vatten piller, när han själv bara älskar vägen till brunnen och njuter av ljudet från den gnisslande kedjan, som man släpper ner hinken med, djupt ner till vattenkällan.....och där sa han något som vi alltför ofta glömmer.........

och du säger här ngt som många föräldrar inte ens tänker på utan .....ja, jag har faktiskt själv köpt en till min son för många år sen ;-) men han var smartare och gav bort den efter några veckor. Antar att det var jobbigt med att den inte drägglade, luktade illa och åt från matbordet....
2007-10-12

    kaprifol
haha åh vad jag tyckte om mina tamagotchis. jag blev verkligen ledsen när de dog, de små djuren.
2007-08-05

  Sanningsägaren VIP
Du kanske?! Hihi :P
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö