Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liljekonvalj.



jag skulle vilja
sitta i gräset
vid
en liten sjö.
dölja mina tårar
i dess vatten,
liera min tomhet
med dess djup
och
se ut
mot horisontens
oändlighet.

men helst
av allt
skulle jag vilja
andas in
doften
av liljekonvalj.




Fri vers av AneLa
Läst 587 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-08 22:18



Bookmark and Share


  Semir
sommarnatt tänker jag, fin målat:)
2007-08-21

  Robert W
å liljekonvalj. ordet är makalöst vackert. nästan lika fint som magnolia.

\"liera min tomhet
med dess djup\"

är tunga rader som jag gillar. annars är slutet det bästa. det känns så sorgligt på något sätt.
2007-08-09

    Nicklas
Skulle vilja ge en kommentar som är värdig denna text, men jag finner inte ord. Det enda jag kan tänka och känna är ; så otroligt vackert!
2007-08-09

  Patrick K
Kort och härlig, väldigt mysig!
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa