Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Packa väskan

Vi packar väskan och sticker härifrån
Här har vi ingenting kvar att bygga på
Hoppet som vi alltid har tagit för givet
Är som bortblåst långt ner i avgrunden
Det är lika bra vi sticker härifrån
Innan tron på något bättre går förlorat

Vi har gått på den här stans alla gator
Och vi har besökt varenda krog och vrå
Vi kan den här melodin utantill nu
Alla dessa gator har vi vandrat och irrat omkring på
som om vi vore den förlorade sonen

Kom kom igen vi packar väskorna och sticker härifrån
Vi ska hitta ett nytt ställe med orörda gator
att vandra omkring på
Kom vi ska hitta ett nytt ställe där vi kan börja bygga
Kom vi sticker nu.. till allt det nya.. till hoppet.. till tron..




Fri vers av yxne
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 22:07



Bookmark and Share


    Uncloser
när drar vi? :)
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

yxne