Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar av ett närvarande förflutet.



Sakta tränger sig allt på, fyller mig med frågor och lämnar mig sovande. Samma sak varje natt, som blir till veckor, månader och snart har det fyllt upp ett år.
Mörkret har blivit en vana och på natten är inga lampor fungerande.
Jag kan känna dess närvaro och när jag sover tar den upp alla mina tankar.


Sakta tränger du dig på, fyller mig med frågor och min själ lämnas död.




Fri vers av Novemberflickan
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-12 11:56



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En text som berör med jobbiga tankar om det förflutna, men en dag kan du lägga detta bakom dig och gå vidare och då kommer det att kännas oerhört skönt och befriande.
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan