Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

ensamvaken
och bara min hud
om mig
mina ögon möter
mina ögon
i spegeln
och jag längtar
efter dig




Fri vers av älvali
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-04-05 21:43



Bookmark and Share


    vilsen
jättebra skrivet !
2005-06-26

    ej medlem längre
Ja jösses va vackert och sorgligt. Snyggt skriven också. Jappjapp bra helt enkelt
2005-04-05
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali