Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nysyner

naken
inför allas ögon
som betraktar mig
ur olika vinklar
blir jag vän
med min kropp
lär mig att uppskatta
magen
låren
benen

tänk att jag
ser ut på ett
sätt från det ena hållet
och ett sätt från det andra

får mig att tänka
på att se på världen
människor
med olika ögon

och jag ser
nya världar
nysyner




Fri vers av älvali
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-04-05 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali