Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du


Och vem är du, som stigit
upp och satt dig på den
högsta tronen
Gud Fader, med rätt att döma
andra människor

Vem gav dig den
totala insikten om
att Du alltid har rätt?
Har du någon gång sett?
Har du någon gång lyssnat?

Om du har gjort det, hur
har du då kunnat undgå att se
och höra att varje människa är unik
Att var och en har sitt sätt
att tänka och vara på

?




Fri vers av Zamira
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-08-14 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zamira
Zamira