Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S




Paris, jag hatar dig

med nariga händer ska jag

dränka Eiffeltornet

i syra

jag ska måla hela staden svart

jag ska visa vad den verkligen går för

staden

som lockar

som skriker kom,

 

för paris kan inte

bry sig som jag gör.

 

jag ska strypa

tiden

och hur vi alla måste växa upp

och ge oss iväg på egna äventyr

 

för det gör ont

när det nya sliter upp det gamla.

 

paris, je vous déteste

(du kan inte bry dig som jag

jag kan inte erbjuda vad du kan)

 

snälla, åk inte 




Fri vers av frig
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 20:34



Bookmark and Share


    kaprifol
och jag som älskar paris :)
2007-08-16

    Issand.
om jag fatta den rätt var den bra men stark i vilket fall som helst.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig