Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omen

omen I

Rensar upp
börjar om
men inte på
samma sätt

Korten är lagda
- Ingen vann

Ingen kan vinna
när man inte

spelar
samma
spel

Kastade tärningen
sex, sex, sex


-------------

omen II

Det är dags att
Vakna
Kan inte gå in i
låsta dörrar igen

Dags att se
sanningen

Jag hade en dröm
inatt
som fick mig att

Vakna upp

.................

omen III

Signaler sänds

filtreras
tolkas

Men avsändaren är
ovetande om att
mottagarens filter

renats





Fri vers av Magica VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-17 23:31



Bookmark and Share


  Zekehl
Jag får uppfattningen att du skriver dina texter med ett
så oerhört djup att det fascinerar mig, jag gillar det! Applåd
på denna!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP