Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från kokpunkten och ut




gräver med kala knotor
benen; huden avskalad
händerna rodnar inför avklädningen
gräver med vita naglar
flagor; söker något
borttappat, något glömt
djupt ner i jordens mörker
mörka mittpunkt glöda
frigöra någon värme, energi
från kokpunkten och ut
till mina svältande fingrar





Fri vers av Turid
Läst 290 gånger
Publicerad 2004-02-25 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid