Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

griper om




en åderlåtningen av den
kvalitativa sorgen den
melankoliska världsbilden bleknar
i händerna på misantropen
ett stilla skrikande från djupet
av maggropen där fostret lyssnar
utan öron med outvecklade öron
och växer i sin ynklighet och
fostret i fostret vars fingrar
blir längre griper om tomheten
håller fast





Fri vers av Turid
Läst 347 gånger
Publicerad 2004-02-25 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid