Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hora




blanda mig ett glas absint
och sänk mig i den ljuva sömnen
låt mig bäras av de frälstas vingar
bortom slätterna av sorg
till fälten av ljus
låt mig uppfyllas av alla de opiater
ge mig det röda ljuset
det dövande suset
att famna inuti min frusna kropp;
min spräckta mage
mina slitna ögon
mina kalla nerver
mitt hjärta





Fri vers av Turid
Läst 425 gånger
Publicerad 2004-02-25 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid