Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Where is my reason to live?

Where is my love?

Where is my hope?

Where is my reason to live?




Fri vers av heavymetalunge
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 19:21



Bookmark and Share


  *Camilla*
Amen
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge