Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Saknaden är Evig.
Saknaden är Stor.

Det var jag och du.
Nu är det ingen.

Saknaden av dig gör mig ledsen.

Jag ligger här i en säng,
Långt bort ifrån dig.

Jag tänker på den tid då det var vi två.
När jag var så lycklig.
Inget kunde nå mig.

Men nu känns det som om mina chanser är slut.
Jag kommer aldrig att sluta älska dig.

Du är mitt allt och mitt hjärta slår för dig.

Jag älskar dig hur mycket som helst. <3




Fri vers av mOe!
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-08-22 01:38



Bookmark and Share


    theredroses
fint skrivet:) vackra ord.
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

mOe!