Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Woodoo Docka

Så varmt att man inte kan få en blund.
Inte ens för en stund.

En tanke slog mig.
Den gjorde nästan ont.
Den var om dig.

Du är allt för mig.
Men vad är jag för dig?

Ibland känner jag mig som en woodoo docka.
Får känslan av att du vill styra mig.

Du sätter spärrar för mig.
Men för dig är det helt okej?

Jag vill att du ska veta att jag älskar dig.
Jag älskar dig så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till när jag är med dig.
Fast även när jag inte är med dig så känner jag mig inte tillräcklig.




Fri vers av mOe!
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 15:32



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Den här gillade jag, den var lite orginell och orden berörde.
Duktigt skrivet!
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

mOe!