Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot sherwoodskogen!

 

 

Mot sherwoodskogen!

ropet skallade

och vi sprang

Väl framme

visste vi inte varför

 




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-22 19:10



Bookmark and Share


  David Eeee
Perfa! Hur många gånger har man inte stått i Sherwoodskogen utan att veta varför?
2007-08-28

  ceicli
Klockren! *s*
2007-08-22

  Anna Nickolausson
*skrattar* den var bra den
2007-08-22

    gnupung
Hahaha! Tack för detta. ^^
2007-08-22

    sleepwalking
så klockren,
rolig och välskriven!

mot sherwoodskogen är något
som jag fått höra hela mitt liv!
så jag fastade verkligen för denna text!
tack för en stund bra läsning
(jag har nämligen läst den 5 ggr nu)
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP