Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Du var mitt allt, min Älskling.
När det var kallt du höll mig nära.
Till en annan värld vingar dig bära.

På en vacker plats du nu skall vila.
Varför var du tvungen att så ila?

Låt mig komma dit du nu ska bo.
Låt oss tillsammans finna den ro.

Den ro som du tog ifrån oss.
Du var mitt allt, min Älskling.




Fri vers av mOe!
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 01:52



Bookmark and Share


  sockerspöket
Ditt speciella och lite gamla sätt att skriva gör att den här verkligen är vacker!
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

mOe!