Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

Du är min ansamling av tårar

Regnet som täcker mina ärr

Förvrider andras ansikten tills de saknar betydelse

 

Jag famlade bland minnen

Min spegelsyster föll med dem

Hon dog i bland skärvor

 

Du är fortfarande fanbäraren av ångest

Bär ditt huvud högt

Du är mer




Fri vers av Eléa
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-08-28 19:58



Bookmark and Share


  blåljus
Satan vad bra!! läste den nog fem-sex ggnr på raken före jag kom på att jag borde skriva en kommentar till mästerverket... så nu har jag suttit här med hjärnsläpp en halvtimme... :P

du är verkligen speciellt begåvad! fortsätt skriva, skriva, skriva..... och sjunga ;)
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Eléa
Eléa