Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MENINGEN MED LIVET


meningen med livet

är att leva det

att smaka det

att lära

att växa

och ta ytterligare

ett steg

mot vårt sanna hem...




Fri vers av Kent Love
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 10:29



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
så sant!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love